Catering

ZESTAW TRADYCYJNY DLA 5-6 OSÓB 380 zł.

Kotlet schabowy 3 szt, kotlet drobiowy ze szpinakiem i serem 3 szt, karkówka pieczona 4 szt,pierś drobiowa z  pieczarkami 3 szt.
Sos pieczeniowy 250 g.
Kluski śląskie 500 g.
Ziemniaki gotowane 1000 g.
Kapusta zasmażana 500 g.
Kapusta czerwona 300 g.
Kapusta biała 300 g.
 

ZESTAW TRADYCYJNY DLA 10-12 OSÓB 750zł. 

Kotlet schabowy 6 szt, kotlet drobiowy ze szpinakiem i serem 6 szt, karkówka pieczona 4 szt,pierś drobiowa z  pieczarkami 6 szt.
Sos pieczeniowy 500 g.
Kluski śląskie 1000 g.
Ziemniaki gotowane 2000 g.
Kapusta zasmażana 1000 g.
Kapusta czerwona 600 g.
Kapusta biała 600 g.
 

ZESTAW VEGE DLA 5-6 OSÓB 330 zł.

Kotlet sojowy 4 szt, kotlet z kalafiora 4 szt, kotlet z kaszy gryczanej 4 szt.
Kulki ziemniaczane opiekane 600 g.
Ziemniaki gotowane 1000 g.
Kapusta biała z kukurydzą 300 g.
Surówka z marchewki 300 g.
Warzywa gotowane 300 g.
 

ZESTAW VEGE DLA 10-12 OSÓB 650 zł.

Kotlet sojowy 8 szt, kotlet z kalafiora 8 szt, kotlet z kaszy gryczanej 8 szt.
Kulki ziemniaczane opiekane 1200 g.
Ziemniaki gotowane 2000 g.
Kapusta biała z kukurydzą 600 g.
Surówka z marchewki 600 g.
Warzywa gotowane 600 g.
 

ZESTAW NIEDZIELNY DLA 5-6 OSÓB 370 zł. 

Kotlet schabowy 3 szt, kotlet de Volaille 3 szt, zrazy wieprzowe 3 szt. pierś drobiowa z szynką i serem 3 szt.
Sos pieczeniowy 250 g.
Kluski śląskie 500 g.
Ziemniaki gotowane 1000 g.
Kapusta zasmażana 500 g.
Buraczki 300 g.
Kapusta biała 300 g.
 

ZESTAW NIEDZIELNY DLA 10-12 OSÓB 740 zł.

Kotlet schabowy 6 szt, kotlet de Volaille 6 szt, zrazy wieprzowe 6 szt. pierś drobiowa z szynką i serem 6 szt.
Sos pieczeniowy 500 g.
Kluski śląskie 1000 g.
Ziemniaki gotowane 2000 g.
Kapusta zasmażana 1000 g.
Buraczki 600 g.
Kapusta biała 600 g.